Ce s-ar intampla daca maine Facebook nu ar mai exista?

Te-ai gandit vreodata ce s-ar intampla daca platforma sociala folosita de atatia oameni s-ar inchide? Facebook-ul este una dintre cele mai folosite siteuri de socializare, posibil cea mai folosita. Astazi, Facebook-ul este indispensabil multor persoane si a devenit o obsesie, de multe ori periculoasa.

Multi oameni  au ajuns sa cunoasca persoane noi, sa isi caute iubit/iubita doar pe Facebook, fiind mult mai usor sa vorbesti cu o persoana pe Facebook, ascuns in spatele unui ecran  de telefon sau calculator decat fata in fata. Este mult mai usor sa cauti o fata sau un baiat dragut in lista de prieteni, in loc sa te plimbi prin oras cautand. Este mult mai usor sa ii scrii un mesaj pe Facebook, decat sa incerci sa vorbesti cu ea cand o vezi pe strada cu alte zece prietene pe langa.

Facebook-ul a ajuns deasemenea un loc de dezvoltare a afacerilor, majoritatea firmelor facandu-si reclama cu ajutorul acestui site de socializare. Majoritatea evenimentelor se raspandesc mult mai usor in mediul online decat punand afise prin oras.

Multe celebritati au ajuns populare datorita Facebook-ului. Acum poti vedea ce face fiecare celebritate in fiecare minut din zi chiar daca esti la un ocean departare de ea. Multe persoane faimoase au ocazia, prin Facebook, sa se laude cu viata lor superstilata.

Pe de alta parte Facebook-ul este un mod de raspandire a mesajelor rele, un loc de promovare a terorismului, un loc in care oricine, de oriunde poate lua legatura cu un terorist din Siria, ajungand astfel sa devina el la randul sau terorist. Multe grupari teroriste si-au extins numarul de oameni de cand cu aparitia Facebook-ului si cu siguranta nivelul de terorism ar scadea odata cu disparitia retelei de socializare.

Multi presedinti, chiar si presedintele Romaniei, au ajuns sa emita comunicate de presa pe Facebook, ele ajungand astfel mult mai usor la urechiile oamenilor, sau mai bine zis la ochii oamenilor.

Asadar, daca Facebook-ul nu ar mai exista, majoritatea firmelor ar pierde reclama gratuita, majoritatea celebritatiilor nu ar mai fi cunoscute atat  de usor ca acum la nivel mondial si majoritatea oamenilor antisociali nu si-ar mai face curaj sa vorbeasca cu alte persoane, deoarece fata in fata este mult mai greu de socializat.

Fara Facebook, omenirea ar face un pas in spate, un pas mare. Facebook-ul poate fi foarte daunator, dar in acelasi timp a devenit foarte folositor oricarui utilizator.

Vizitati pagina de Facebook pentru a ramane la curent cu viitoarele bloguri

De ce nu vreau sa fac nimic cu viata mea?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s